zaterdag 21 december 2013

Christmas....time to organize!

Op een gegeven moet je constateren dat je teveel projectjes hebt lopen die allemaal nog een finishing touch nodig hebben! Deze projecten hebben geen mega prioriteit, maar een keer af is toch fijn. Ze worden het eerste opzij geschoven wanneer het op andere fronten (lees: gezin, werk, huishouden, verjaar- en feestdagen) vol loopt....

Focus focus focus Suusig... time to organize! Gelukkig is het kerstvakantie er aan en ga ik me toch organizen, ik kijk er nu al naar uit; schilderijen afmaken, stenen beschilderen, de muur in de keuken in Authentic grey schilderen, en dan nog wat dingetjes...wat was het toch ook alweer? Oh ja....de kerstdagen!!!

Gekkigheid, gaat helemaal goedkomen. Het meeste zijn eigen projectjes, check. Voor een ander is iets anders, dat moet af en dus boven aan het lijstje, check. Kerstinkopen kan online, check, kerstdiner trouwens ook, check!

Het Kerstdiner, ook zo'n zin in? Tuurlijk geeft het ieder jaar toch meer stress dan je zou willen, maar ik vind de dagen echt een feest. Het ontbijt alleen al...zalig. Over zalig gesproken we hebben dus al twee diners gehad!

Geniet van alle dagen!
SuusigStenen die af zijn!
Het is Kerstmis!


"Geloof in jezelf"Geen opmerkingen:

Een reactie posten